0

PanReac AppliChem ITW Reagents - Hoogwaardige chemicaliënMet meer dan 75 jaar ervaring is PanReac AppliChem (ITW Reagents) een toonaangevend merk voor laboratoriumchemicaliën, biochemicaliën en grondstofproductie.

Met twee fabrieken in Europa, één in Darmstadt (Duitsland) en de andere in Barcelona (Spanje), is Applichem Panreac in staat de productie van kleine of grote hoeveelheden te garanderen door het aanbieden van hoge kwaliteit, schaalbaarheid en flexibiliteit.

De ultramoderne faciliteiten worden aangevuld met laboratoria voor chemische analyse, voor voor instrumentele analyse en microbiologische analyse en zijn uitgerust met een breed scala aan apparatuur voor testen zoals GC, HPLC, ICP-OES, AAS, UV, FTIR, GC-MS, Karl Fisher, vochtanalysator, microbiologische en endotoxinecontroles. Deze laboratoria zorgen voor de kwalificatie van producten, ongeacht hun graad, en de ontwikkeling van nieuwe analysemethoden in overeenstemming met de eisen van de regelgeving.

Producten

Applichem Panreac (ITW Reagents) biedt een breed scala aan producten die geschikt zijn voor uw toepassingen:

  • Chemische analyse, Kjeldahl analyse, Karl Fisher titratie
  • Reagentia voor biowetenschappen zoals biochemie, moleculaire biologie, celcultuur of microbiologie en decontaminatieproducten
  • Specifieke farmaceutische, biofarmaceutische en diagnostische assortimenten
  • Assortiment speciaal voor de voedingsindustrie met gecertificeerde voedselkwaliteitsproducten
ZIE ALLE PRODUCTEN - PanReac AppliChem ITW Reagentia

         Contactez notre hotline technique !

Om veiligheidsredenen wordt u na 4 minuten uitgelogd.