0

NEEM DEEL AAN DUURZAME ONTWIKKELING !
 

Ontdek hieronder de acties van Dulis voor het milieu, en doe mee door u aan te sluiten bij onze programma's.

 

 

Meld u aan bij Green Light for the Forest om uw koolstofvoetafdruk te verbeteren door herbebossing

 

Wij schatten dat het vervoer van laboratoriumbenodigdheden per vliegtuig, boot of vrachtwagen een koolstofvoetafdruk genereert tot 130 kg CO2 per ton producten. Aangezien een boom gemiddeld 35 kg CO2 per jaar opneemt, zouden er 4 bomen moeten worden geplant om de impact van het vervoer van een ton plastic te "neutraliseren". 

Door zich aan te sluiten bij Green Light for the Forest, belooft Dulis namens u bomen te planten : 1 boom voor koolstofneutraliteit, en 1 extra boom voor elke 250 kg plastic die aan uw bedrijf wordt geleverd. Dat zijn 8 geplante bomen per ton plastic. Dit programma is gratis en verplicht u tot niets.

Ontdek het programmaVul het online formulier in

Contacteer het herbebossingsteam

 

 

Recycling van tipgerelateerd plastic afval
van Mµlti-Sorenson en ClearLine® producten

 

Geef plastic afval een nieuw leven. Met onze recyclagedienst biedt Dulis aan om uw onbesmette plastic van Mµlti-Sorenson en ClearLine® tips te verzamelen. Dit plastic wordt toevertrouwd aan een recyclingbedrijf en krijgt een nieuw leven.

U hebt twee mogelijkheden : gebruik uw eigen kartonnen dozen om uw afval in te zamelen, of vraag ons om een kartonnen doos op een pallet. Wanneer deze dozen vol zijn, vult u ons formulier in en wij komen uw afval ophalen. Voor meer informatie, raadpleeg onze PDF-brochure!


 Ontdek onze PDF-brochure Vul het online formulier in

Contacteer het recyclingteam

Om veiligheidsredenen wordt u na 4 minuten uitgelogd.